Proviz

  /  Proviz

 Vores Proviz produkter

Vi sælger et stort udvalg af forskellige Proviz produkter. Herunder kan du se vores tre bestsellers indenfor outdoor, cykling og løb.

Se også vores forhandlerliste.

Proviz outdoor jakke

Til Ourdoor-entusiasten

Denne jakke er perfekt til dig der også dyrker outdoor i vinterhalvåret, da den både er refleksiv med høj synlighed og foret med fleece som holder dig varm og sikker.

Proviz til cykel

Til cykelrytteren

Med denne cykeljakke er du sikker på at blive set på vejene både efterår og vinter. Den har flere ventiler, så du selv kan indstille luftgennemstrømningen.

Proviz til løb

Til løberen

Denne jakke er til alle løbere, som ikke lader sig holde tilbage af vintervåde veje. Den er skabt i et letvægtsmateriale, som følger dine bevægelser perfekt under træning.

Historien om Proviz

Proviz er et engelsk sportstøjsmærke, der bliver distribueret i over 40 lande med et stort udvalg af produkter, der gør brugeren mere synlig i mørke. SynergiSport er importør af Proviz i Danmark. Proviz er startet i London i 2009 af 2 brødre, som i deres daglige cykeltur til og fra arbejde mente af deres tøj havde sine begrænsninger. De identificerede et hul i markedet for innovativt og selvlysende produkter til cykling. Siden begyndelsen er sortimentet udvidet betragteligt. Proviz leverer i dag blandt andet cykeltøj, løbetøj og outdoortøj. Proviz leverer dog også andre ting, og har et selvlysende cover til hunde.

Proviz er et billigt alternativ til de mere etablerede mærker. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvalitet og design. Tøjet har vundet flere priser bl.a. en Red Dot Design. Lanceringen af REFLECT360 tøjet i 2014 har været banebrydende for Proviz, hvilket har været med til, at Proviz i dag er repræsenteret i over 40 lande.

Materialerne

REFLECT360 teknologien består af millioner af ultra-reflektive “dots”, som giver brugeren gør at brugeren bliver set og får et nærmest spøgelseagtigt udseende.

Lock Zip

Tøjet er udstyret med et smart Lock Zip systemet, som sørger for at lynlåsen ikke glider ned, mens du træner.

Foring

Indersiden er beklædt med blødt mesh, som er med til at gøre tøjet både åndbart og behageligt at have på under cykling, løb eller andre outdoor aktiviteter.

 Forhandlere

Pulsure.dk ApS

Gotlandsvej 13A
8700 Horsens

salg@pulsure.dk

76 74 80 74

Truesport.dk

Visbygade 6
8200 Aarhus N

mail@truesport.dk

42 90 11 95

Jensen Cykler 

Vestre Ringgade 27-29
8000 Aarhus C

info@jensencykler.com

86 15 55 99

SportActives A/S

Saturnvej 1
8700 Horsens

salg@sportactives.dk

89 93 97 87

Cykelgear.dk

Industrivej 5
9575 Terndrup

info@cykelgear.dk

60 70 83 83

FRI BIKESHOP Lyngby

Klampenborgvej 248
2800 Kongens Lyngby

info2800@fribikeshop.dk

45 88 11 01