Proviz

  /  Proviz

Historien om Proviz

Proviz er et engelsk sportstøjsmærke, der bliver distribueret i over 40 lande med et stort udvalg af produkter, der gør brugeren mere synlig i mørke. SynergiSport er importør af Proviz i Danmark.

Proviz er startet i London i 2009 af 2 brødre, som i deres daglige cykeltur til og fra arbejde mente af deres tøj havde sine begrænsninger. De identificerede et hul i markedet for innovativt og selvlysende produkter til cykling.

Siden begyndelsen er sortimentet udvidet betragteligt. Proviz leverer i dag blandt andet cykeltøj, løbetøj og outdoortøj. Proviz leverer dog også andre ting, og har et selvlysende cover til hunde.

Proviz er et billigt alternativ til de mere etablerede mærker.

Det betyder som ikke, at der er gået på kompromis med kvalitet og design. Tøjet har vundet flere priser bl.a. en Red Dot Design.

Lanceringen af REFLECT360 tøjet i 2014 har været banebrydende for Proviz, hvilket har været med til, at Proviz i dag er repræsenteret i over 40 lande.

Materialerne

REFLECT360 bruger millioner af ultra-reflektive “dots”, som giver brugeren et nærmest spøgelseagtigt udseende, når lyset fra eksempelvis bilens forlygter rammer tøjet. Lyset bliver reflekteret tilbage, hvilket gør at man ikke bliver overset i den mørke trafik.

Lock Zip

Lock Zip systemet sørger for at lynlåsen ikke glider ned, mens du arbejder.

Foring

Indersiden er beklædt med blødt mest, som er med til at gøre tøjet endnu mere åndbart og behageligt at have på under cykling, løb eller andre outdoor aktiviteter.