Bodyglide

Historien bag

Bodyglide blev til i 1996 under solen i Californien. Produktet blev skabt til atleter som havde brug for at beskytte deres hud under træning og blev brugt af både løbere, ryttere, surfere og dem som vandrede i skovene. Bodyglide blev hurtigt et produkt som henvendte sig til en bred målgruppe af folk som ønskede at være fysisk aktive.

God forebyggelse holder dig skadesfri

I sport kan det være dyrt økonomisk og tidsmæssigt at blive skadet, og derfor kan det betale sig at forebygge mod skader og skavanker, og det er lige netop hvad produkterne fra Bodyglide gør. En lille irritation kan være afgørende for en sportsudøvers komfort og præstation, hvad end det er en lille blist, et åbent sår eller et generet område på huden. Med Bodyglide kan du forebygge og stoppe hudirritation før det bliver en forhindring til at kunne dyrke den sport som du ønsker og dermed bevare en sund og smertefri hud.

Usynlig komfort

Alle produkter kan påføres direkte på huden og ligger sig som et tyndt lag uden at blokere porerne i din hud, og tillader derfor stadig at sved kan undslippe, hvilket er vigtigt for din kropstemperatur.

Bodyglides produkter er fremstillet af naturlige ingredienser.