32Gi

Historien bag

Mark Wollf er ernæringsekspert og elitecoach med mere end 20 års erfaring inden for sport og ernæring, og det er ham som står bag 32Gi som blev skabt tilbage i 2009. Filosofien bag 32Gi tager udgangspunkt i hvordan mennesket er skabt, og hvordan vi bedst muligt udnytter de naturlige energidepoter som vi har i kroppen, for derved bagefter at tilføre kroppen energiprodukter som supplement til at den enkelte atlet opnår sit fulde potentiale.

Gennemsigtighed og rene produkter

32Gi gør derfor en ære i, at deres produkter skal sælges med stor gennemsigtighed i forhold til hvilke ingredienser der er i produkterne og de giver deres kunder en ærlig og kompetent rådgivning i hvilke produkter der er relevante for den enkelte altet.

Endure og Race serie

32Gi har to serier af energiprodukter i deres sortiment som er hhv. Endure og Race. Endure-serien er udviklet til langdistancesport og baseret på isomaltulose. Seriens produkter leverer balanceret, stabil og langvarig energi. Race-serien er lavet til race, og til intensive og korte distancer, hvor kroppen har brug for hurtig energi. Denne serie er baseret på glukose, da atleter har brug for et højere blodsukkerniveau under fysisk høj intensitet. I Race-serien finder du også produkter hvor der er tilføjet koffein, som er ideelt når man har brug for et ekstra kick.