Synergisport som sponsor til Samsø Marathon

Synergisport som sponsor til Samsø Marathon

 

Synergisport støtter op om Samsø Marathon 2018. Løbet afholdes lørdag d. 18 august og der afvikles løb i flere distancer; marathon (42,2 km.) halvmarathon (21,1 km.), 10,2 km. og minimarathon på 4,2 km. Samsø Marathon og Motionsløb er altså et løb for hele familien.

Samsø Marathon og Motionsløb anses for at være et hyggeligt løb, der afvikles i noget af den smukkeste natur, der findes i Danmark, med de flinkeste, mest hjælpesomme frivillige og med et meget højt serviceniveau. I år fejrer løbet deres 10 års jubilæum og det glæder vi os til at være en del af. I år vil der være ekstra meget gang i målområdet, da der afholdes kulturdag. Samsø Marathon samarbejder med byens kulturdag. Det betyder at der vil være fest, musik og forskellig underholdning hele dagen.

Synergisport sponsorerer energi fra Science in Sport (SIS) til Samsø Marathon. Det betyder, at der vil være SIS energiprodukter til de deltagende løbere på væske- og energidepoterne under løbet.

Derudover vil vi være repræsenteret tæt på målområdet i vores Synergisport telt. Her har du mulighed for at blive rådgivet omkring energiprodukter og indtag – og produkterne kan købes til en fordelagtig pris på denne dag. Vi medbringer også produkter fra vores andre brands, heriblandt Catlike og Provitz. Så mangler du træningstøj eller udstyr, så kom forbi for inspiration og vejledning.

Vi glæder os rigtig meget til begivenheden og til at se alle de glade løbere.