Nyt samarbejde!

Nyt samarbejde!

SiS har indgået partnerskabsaftale med Danmarks Cykle Union

Science In Sport (SiS) har indgået en samarbejde med Danmarks Cykle Union, der fremover vil være leverandør af energiprodukter til de danske landsholdryttere.

Samarbejdet med SiS er en naturlig del af Danmarks Cykle Unions ’high performance’-strategi, og både den videnskabelige tilgang til produktudvikling og den meget høje ansvarsbevidsthed har været udslagsgivende i valget af energipartner.

Det har været vigtigt for Danmarks Cykle Union at finde en samarbejdspartner, der både leverer produkter fra makedets absolut øverste hylde og som indgår i Informed Sport-programmet, der er med til at sikre rene og gennemtestede energiprodukter.

SIS-produkterne har i den forgangne weekend fået sin ilddåb i Danmarks Cykle Union, da de var med det danske banelandshold til VM i Apeldoorn – og her var begejstringen udtalt blandt både trænere og ryttere.

”Det er de bedste produkter, vi har arbejdet med i min tid i Danmarks Cykle Union, og det fungerer optimalt for rytterne,” fortæller banelandstræner Casper Jørgensen.

Også cheflandstræner Anders Lund glæder sig over, at SiS er blevet en del af det sportslige setup i Danmarks Cykle Union.

”Det er så vigtigt, vi ved, at rytterne reagerer positivt på de produkter, vi har med turene og i den daglige træning – det er helt centralt i forhold til forberedelse og træningsplanlægning,” fastslår Anders Lund.

Også hos SynergiSport, som distribuerer SiS i Danmark, er man glade for den nye aftale:

“Vi er utrolig stolte over samarbejdet med Danmarks Cykle Union. SiS er det eneste brand i Danmark, hvor samtlige produkter er Informed Sport- certificeret, hvilket anbefales af Team Danmark og Anti Doping Danmark. Vi ser det som endnu en blåstempling af SiS, at nu også alle DCU´s internationale atleter bruger vores energiprodukter til at opnå en optimal performance og restitution uden at skulle bekymre sig om andet,” siger Seamus Grannell, der er ejer af SynergiSport.